tr
logo
tr
NOVETATS //
tr
tr
tr
tr

1 Enllaços
1
  Programa de la Jornada

1
1
 

 

 

 

 

 

 

 

tr

16.6.11

tr

En el marc del conveni de col·laboració entre el Col·legi Oficial de Diplomats en Treball Social i Assistents Socials de Catalunya (CDTSC) i la fundació Congrés Català de Salut Mental (FCCSM)es vol posar a debat la dimensió de la salut mental en el treball social i la necessitat d’un treball intersectorial per una atenció integral.

tr

En tot el procés d’atenció a les persones afectades per problemes de salut mental, i en els diferents dispositius implicats per a donar una atenció integral als pacients i les seves famílies, el treball social té una funció principal de procurar i facilitar la integració psicosocial dels malalts a la comunitat. La finalitat és la de mantenir i defensar, d’aquesta manera, la seva condició de ciutadans (com indica reiteradament Benedetto Saraceno), malgrat les dificultats i les inhibicions que els trastorns mentals provoquen. En aquest sentit, el treball social es constitueix com eina indispensable per fer possible tota intervenció terapèutica i rehabilitadora, especialment en els denominats trastorns mentals greus.

Seguint la tradició a Catalunya de pensar i treballar des del model de Salut i recollint les aportacions que en diferents Congressos i debats s’han elaborat, es proposa que aquesta Jornada, se centri en els continguts i experiències que el treball social pot aportar en els equips d’atenció a la salut mental.

Es preveu la conferència d’un professional de prestigi de la salut mental, implicat des d’antic al treball social i la presència dels discutidors centraran abastament el tema. La presentació d’experiències significatives i valuoses en diferents àrees del
camp social i de la salut (mental) ens ajudaran a una aproximació al sempre difícil empeny, amb categoria d’utopia, de la integració biopsicosocial.

logo
Darreres notícies
31.3.15
Informe Social de Manresa 2014
17.3.15
JORNADA D'INCLUSIO SOCIAL. Dimecres, 25 de Març de 2015 de 9 a 14 a la FUB
29.7.14
Ja podeu consultar el nou Pla d'Inclusió Social
25.4.14
Entre tothom
25.4.14
Voluntariat per l'aprenentatge
 
més notícies
1
 
 

 

tr
ON SOM / Programa d'Inclusió Social / Serveis socials / Ajuntament de Manresa
logo
CONTACTA AMB NOSALTRES / Carretera de Vic 16, 1ª planta / 93 875 25 07 / info@manresainclusio.cat / www.manresainclusio.cat
logo
VISITA /Què és la Inclusió? / La Xarxa per a la Inclusió Social / La Planificació / Observatori Social de Manresa
logo
tr
logo tr logo tr

 

Valid XHTML 1.0 Transitional¡CSS Válido!
tr