tr
logo
tr
NOVETATS //
tr
tr
tr
tr

1 Enllaços
1
  Per a més informació:

1
1
 

 

 

 

 

 

 

 

tr

6.7.11

tr

La Fundació Antena 3 i la Universitat Politècnica de Catalunya van acordar el 16 de juny de 2011 l'extensió territorial a Catalunya del Projecte PRO, la primera escola audiovisual per a persones amb discapacitat de l'Estat Espanyol. Projecte PRO és una iniciativa de la Fundació Antena 3 que té com a finalitat la integració laboral de les persones amb discapacitat en el sector audiovisual mitjançant cursos que faciliten la seva posterior inserció professional.

tr

El programa formatiu de l'escola es compon de diferents itineraris com el de Planificador i Supervisor d'Emissió de Ràdio i Televisió, el de Comunicació Multimèdia o el d'Ajudant de Producció de Televisió. Aquests cursos tenen lloc a Madrid, a diferents universitats que col·laboren amb la iniciativa, i, a partir de del curs 2011-2012, la formació per a especialitzar-se en Comunicació Multimèdia també es realitzarà a Barcelona, a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Projecte PRO, que compta amb el suport del Reial Patronat sobre Discapacitat i amb la col·laboració de diverses entitats, té la voluntat d'obrir-se a la totalitat del sector audiovisual i, per això, anima a totes les empreses, productores, organitzacions i institucions que vulguin a participar-hi.

La Fundació ONCE a través de FSC Inserta, entitat experta en ocupació i formació de persones amb discapacitat, ja participa en aquest projecte definint les línies d'actuació, la descripció del perfil professional i dels requisits dels alumnes, la definició i la participació activa en els processos de selecció, l'aportació de candidats als cursos i la realització de tallers de millora d'habilitats i de la difusió del projecte.

logo
Darreres notícies
31.3.15
Informe Social de Manresa 2014
17.3.15
JORNADA D'INCLUSIO SOCIAL. Dimecres, 25 de Març de 2015 de 9 a 14 a la FUB
29.7.14
Ja podeu consultar el nou Pla d'Inclusió Social
25.4.14
Entre tothom
25.4.14
Voluntariat per l'aprenentatge
 
més notícies
1
 
 

 

tr
ON SOM / Programa d'Inclusió Social / Serveis socials / Ajuntament de Manresa
logo
CONTACTA AMB NOSALTRES / Carretera de Vic 16, 1ª planta / 93 875 25 07 / info@manresainclusio.cat / www.manresainclusio.cat
logo
VISITA /Què és la Inclusió? / La Xarxa per a la Inclusió Social / La Planificació / Observatori Social de Manresa
logo
tr
logo tr logo tr

 

Valid XHTML 1.0 Transitional¡CSS Válido!
tr