tr
logo
tr
NOVETATS //
tr
tr
tr
tr

1 Enllaços
1
  Més informació a:

1
1
 

 

 

 

 

 

 

 

tr

6.7.11

tr

DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials ha elaborat un dossier digital amb una selecció variada de publicacions, articles, institucions, recursos web i enllaços a la legislació vigent sobre l'addicció de substàncies com el tabac, l'alcohol i altres drogues. Aquests materials, consultables als centres DIXIT, plantegen reflexions sobre la situació actual de les drogoaddiccions i ofereixen eines per prevenir i tractar el consum d'aquestes substàncies.

tr

En aquest sentit, Projecte Home Catalunya ha publicat recentment la seva memòria anual, on queda reflectit l'augment de peticions per a tractaments de desintoxicació que ha experimentat l'ONG en els darrers 3 anys. Aquestes sol·licituds d'ajuda a persones amb desestructuració personal han incrementat fins a un 20%, un fet que ha provocat que es generin llistes d'espera de quatre mesos.

Segons la memòria de Projecte Home Catalunya, durant l'any 2010 es van atendre gairebé 1.500 persones amb addiccions, un 42% de les quals va rebre tractament. El document també recull dades sobre el perfil de les persones sol·licitants. El més destacat és que en un 70% dels casos aquestes persones es troben a l'atur i el 92% són solteres o divorciades. El 24% de les persones que s'adrecen a l'entitat pateix un trastorn psiquiàtric, porta més de 15 anys consumint droga i el 5%, a més a més, té la sida.

Pel que fa al tipus de substància, el 61% de les demandes tenen a veure amb el consum de cocaïna, mentre que el 21% estan motivades per l'heroïna i el 12% per l'alcohol.

logo
Darreres notícies
31.3.15
Informe Social de Manresa 2014
17.3.15
JORNADA D'INCLUSIO SOCIAL. Dimecres, 25 de Març de 2015 de 9 a 14 a la FUB
29.7.14
Ja podeu consultar el nou Pla d'Inclusió Social
25.4.14
Entre tothom
25.4.14
Voluntariat per l'aprenentatge
 
més notícies
1
 
 

 

tr
ON SOM / Programa d'Inclusió Social / Serveis socials / Ajuntament de Manresa
logo
CONTACTA AMB NOSALTRES / Carretera de Vic 16, 1ª planta / 93 875 25 07 / info@manresainclusio.cat / www.manresainclusio.cat
logo
VISITA /Què és la Inclusió? / La Xarxa per a la Inclusió Social / La Planificació / Observatori Social de Manresa
logo
tr
logo tr logo tr

 

Valid XHTML 1.0 Transitional¡CSS Válido!
tr