tr
logo
tr
NOVETATS //
tr
tr
tr
tr

1 Enllaços
1
  Per a més informació:

  ORDRE Departament Benestar i Família

1
1
 

 

 

 

 

 

 

 

tr

6.7.11

tr

Prestacions que tenen per objecte permetre que les persones beneficiàries accedeixin a serveis d'habitatges per a persones amb problemàtiques derivades de malaltia mental, complementant els seus ingressos.

tr

Aquestes prestacions tenen per objecte complementar els ingressos de les persones beneficiàries per permetre que accedeixin a serveis d’habitatges per a persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental.
Es concedeixen per rebre el servei en una entitat col·laboradora del Programa d’ajuts per a l’accés als habitatges amb serveis comuns per a persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental.
La seva concessió és limitada per les disponibilitats pressupostàries i és sotmesa a concurrència pública i a priorització de les situacions de més necessitat.

A qui va dirigit?

A les persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental que necessitin un acolliment residencial en un habitatge amb serveis comuns i que no disposin de recursos econòmics suficients per accedir a una plaça no finançada amb fons públics, d'acord amb el que disposa l'Acord de Govern GOV/82/2008, de 6 de maig.

logo
Darreres notícies
31.3.15
Informe Social de Manresa 2014
17.3.15
JORNADA D'INCLUSIO SOCIAL. Dimecres, 25 de Març de 2015 de 9 a 14 a la FUB
29.7.14
Ja podeu consultar el nou Pla d'Inclusió Social
25.4.14
Entre tothom
25.4.14
Voluntariat per l'aprenentatge
 
més notícies
1
 
 

 

tr
ON SOM / Programa d'Inclusió Social / Serveis socials / Ajuntament de Manresa
logo
CONTACTA AMB NOSALTRES / Carretera de Vic 16, 1ª planta / 93 875 25 07 / info@manresainclusio.cat / www.manresainclusio.cat
logo
VISITA /Què és la Inclusió? / La Xarxa per a la Inclusió Social / La Planificació / Observatori Social de Manresa
logo
tr
logo tr logo tr

 

Valid XHTML 1.0 Transitional¡CSS Válido!
tr